Visitors reviews

On this page you can describe your impressions of our events, leave comments or suggestions. We`re looking forward to your feedback!

Leave a review
Verification code*:
Send
René Remšík | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 13:03
Hello, I generally enjoyed the conference. Well made, but the first speaker was not good because he talked in a boring way and when people asked him questions it was clear that all his intentions were just to \"coach\" people. An answer to every question was literally \"buy me for one hour and I will advice you\"...Others were just fine.
ShowFx World team | Bratislava (Slovakia) | 17.09.2018 11:41
Dear René, Thank you so much for your feedback! It was the first time that we worked with this speaker and we\'ll take into account your review. See you at our events next year!
Pavol Cvíčela | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 13:02
Veľmi zaujímavá konferencia po celý čas. Skvelí rečníci a aj organizácia. Ďakujeme aj za občerstvenie, ktorého síce nebolo veľa, ale potešilo. To nehovorím o losovaní o pekné a hodnotné ceny (aj keď som nič nevyhral).
Filip Davin | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 12:48
Very good!
Martin | Prague (Czech Republic) | 30.05.2018 23:41
Přišel jsem na konferenci až ve 13:00, nikoliv však pozdě. Právě naopak, získal jsem skvělý kontakt od jednoho z účastníků konference. Naprosto mě ohromil, tím co jsem se od něj dozvěděl a během přednášek jsem spíš myslel na to, co mi řekl a doteď na to myslím. Během konference byla příjemná atmosféra, skvělé prostředí, dobrá organizace celé akce. Celkově byla celá akce alespoň z mého pohledu velmi přínosná. Bylo to příjemné a smysluplně strávené odpoledne. Je skvělé, že jste dali k dispozici ke stažení prezentace, díky nimž jsem mohl pochytit to hlavní od přednášejících, jejichž přednášek jsem se nezúčastnil.
Michal Mračko | Prague (Czech Republic) | 30.05.2018 15:09
Hi! The event was amazing and I enjoyed each single presentation. All speakers were apparently skilled and I came home with a lot of notes and new ideas. The venue was appropriately chosen, good refreshment,... And now the unfortunate details. First of all, the czech translator was really terrible. If I didn\'t understand speakers directly I would carry a bunch of seriously bad advice. He was creating his own different story. And the second negative feedback - red color missing on the screen. High level event like this one should avoid such technical issue. Finally, I\'m looking forward to another event in Prague and I would come again even if the program wouldn\'t change. Thanks!
ShowFx team | Prague (Czech Republic) | 30.05.2018 16:35
Dear Michal, Thank you for the review! Next time the program will be new and different, so we\'re looking forward to see you again at the event!
Miroslav Svoboda | Prague (Czech Republic) | 29.05.2018 22:26
Konference Show Fx World 2018 v Praze Czech Republic byla vynikající akce na úrovni. Celému týmu Show FxWorld , který takovou akci připravil - společně s podporou partnerů konference z České republiky, patří dík. Úroveň prostředí, kde se konala konference – Grandior hotel Praha, byla perfektní a prostředí hotelu vytvářelo příjemnou atmosféru pro vnímání toho, co konference nabídla účastníkům. Úroveň vybavení pro účastníky konference byla také velmi dobrá a podpořila atmosféru konference. Stejně tak nabídka generálního partnera konference na získání bonusu v hodnotě 2000 USD pro obchodování. To všechno, co jsem popsal, je obálka-prostředí akce, které na mne působilo velmi příjemně. Jádro akce – tj. přednášky zkušených traderů, analytiků a dalších odborníků z oblasti forexového obchodování, to mělo vše vysokou odbornou úroveň. Zaměřil jsem se především na přednášky, které mně, z hlediska mého zaměření v tradingu, mohly dát nejvíce a to: Ed Matts – Trade Forex Like the Best, Ondřej Hartman – Obchodování Price Action a Petr Podhajský – Hobby vers profesionální obchodování. Ed Matts: z jeho přednášky vyzařoval velký nadhled na situace při obchodování a musím se přiznat, že jsem ještě dodnes nestačil zpracovat jeho přednášku, která byla velmi obsáhlá. A tady se musím ještě jednou vrátit k organizátorům konference. Patří jim velký dík za ex post support ke všem přednáškám, tj. za dodání prezentací všech přednášek. To je neocenitelný přínos k pozdějšímu studiu. Ondřej Hartman: jeho přednášku jsem neposlouchal poprvé, ale stále je velmi aktuální a poučná a musím říci, že s knihou Ondřeje H. jsem začínal sbírat první zkušenosti v obchodování a občas do ní zalistuji pro osvěžení. Jen jsem ještě nestihl (trochu také z finančních důvodů… ) jeho vyhlášený kurz „Obchodujte jako bankovní trader“. Protože vědět, jaké jsou institucionální objednávky velkých hráčů ve forexu také není k zahození… Petr Podhajský: pro mne vrchol dne, který přinesl mnohá poučení a na přístupu Petra P. jsou vidět nejen obrovské zkušenosti dlouholetého tradera, ale i zkušenosti dlouholetého mentora, který umí svoje vědomosti předat i těm méně zkušeným. Jeho jednu knihu mám také doma a občas ji používám. Takže, ještě jednou díky týmu organizátorů, že přivedli na konferenci tak vynikající odborníky, které jsem ani nestačil všechny vyjmenovat. Díky přednášejícím, byli vynikající. A díky i partnerům konference, kteří určitě přispěli k tomu, že konference vynikající úrovně, byla bez poplatků pro nás účastníky. A nemohu opomenout ani moderátora konference pana Nuhlíčka s kterým jsem měl ještě před zahájením konference příjemný společenský rozhovor při kávě. Těším se na další konferenci Show Fx World……
ShowFx team | Prague (Czech Republic) | 30.05.2018 13:12
Dear Miroslav Svoboda, Thank you for your extensive review! See you next year in Prague!
Vít Zelený | Prague (Czech Republic) | 29.05.2018 16:30
Hallo! Thanks for organizing such a event! It brought a valuable information to the audience and free entrance made it more attractive. I am intermediate trader so for next time I would prefer to hear more advanced speeches. But some were excellent even in this time (Ed Matts, Sebastian Seliga, Ondřej Hartman). Some speeches needed longer time. I agree with other rewiwers, that the translating guy were terrible. He was probably not professional in trading, so he did not understand the topics. He was translating words, but not the meaning... Organization of the event was great, thanks for it, incl coffe breaks etc. See you next time in Prague! :-)