Visitors reviews

On this page you can describe your impressions of our events, leave comments or suggestions. We`re looking forward to your feedback!

Leave a review
Verification code*:
Send
Stefan Pohlmüller | Bratislava (Slovakia) | 17.09.2018 18:35
Dakujem za moznost zucastnit sa konferencie ShowFx World v Bratislave. Burzu vidim po absolvovani \"novymi ocami\" Este raz dakujem.
Martin Mikula | Bratislava (Slovakia) | 17.09.2018 13:05
Konferencia ShowFx World v Bratislave mi dala omnoho viac ako len informácie a rady rečníkov. Dodala mi vnútornú motiváciu a získal som inšpiráciu, ktorá je tak potrebná pre dlhodobo úspešný business. Rád by som poskytol konštruktívnu kritiku k organizácii samotnej, ale tu naozaj nebolo čo vytknúť. Rozmanitosť tém bola takisto na jednotku. Čo sa týka speakrov, uvítal by som viacej skúsených traderov zo zahraničia. Osobne sa od takých ľudí učím v prvom rade to, aký je úspešný trader ako osobnosť a až v druhom rade čo a ako obchoduje. Ďakujem.
Peter Michna | Bratislava (Slovakia) | 15.09.2018 10:51
Veľmi sa mi prezentácia páčila a obohatila ma o nové informácie. Najviac ma zaujala prezentácia Toma Hougaarda a Ondreja Hartmana.
Matúš Krajňák | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 17:42
Conferencia, ktorá dopadla nad očakávania dobre naplnená pestrým programom a dokonalo zorganizovaná. Profesionáli z oblasti na základe svojich bohatých skúsenosti svojou prezentáciou potešili skúsených obchodníkov ale aj začiatočníkov, ktorý si svoju cestu ešte len hľadajú. Či už psychologický aspekt, Elliot waves alebo technická analýza a price action, po tejto konferencií sa každý zamyslí nad ďalším obchodom trochu inak. 4,8/5
Jan Zemiar | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 16:25
Vynikajuci seminar. Dlho som sa trapil kym som niektore veci zacal chapat a po vasom seminary sa mi tie veci potvrdili a zacal som si verit a prinasa to uspech. Dakujem len tak dalej tesim sa na dalsi :-)
Martin Sidor | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 11:06
ShowFx world davam 4.9 hviezdičiek lebo vždy sa je priestor zlepšovať. Velmi sa mi pacilo ze to bolo profesionalne zorganizované od samotnej registracie cez prekladatelou, rečníkov, program az po samotny hotel. Bolo vidno ze rečníci boli profesionáli v tom co robia a rozdali publiku vzacne rady za ktore by inak pravdepodobne platili velku peniaze. Takisto chcem vyzdvihnúť rozne sutaze a bonusy ktore boli sucastou tejto akcie. Na zaver by som chcel dodat ze to bola vynikajúca prilezitost ako sa dostat do sveta traderov. Dakujem, Martin.
René Remšík | Bratislava (Slovakia) | 13.09.2018 11:03
Hello, I generally enjoyed the conference. Well made, but the first speaker was not good because he talked in a boring way and when people asked him questions it was clear that all his intentions were just to \"coach\" people. An answer to every question was literally \"buy me for one hour and I will advice you\"...Others were just fine.
ShowFx World team | Bratislava (Slovakia) | 17.09.2018 09:41
Dear René, Thank you so much for your feedback! It was the first time that we worked with this speaker and we\'ll take into account your review. See you at our events next year!