Free Trading Webinars
28.04
9:45 pm KL
Live TRADING SESSION
bersama
Helmi Affandi
Daftar
Nama
Nombor Telefon
Daftar
Webinar yang telah lama anda nanti-nantikan! Akhirnya sesi Live Trading!

Helmi Affandi telah berkongsi tentang 2 kaedah dagangan utama beliau - Scalping and Position trade - Untuk memberitahu anda bagaimana cara menggunakan di waktu sebenar.

Berdagang dengan Ichimoku, strategi dagangan momentum berat sebelah dan beberapa topik beliau yang terdahulu akan lebih jelas untuk anda apabila digunakan ketika live trading.

Jangan lepaskan peluang ini!

Siapakah Helmi Affandi?
Pengalaman trading sejak 2010.
Pengalaman mengajar semenjak 2018.
Telah melatih dan membantu lebih 300 trader sepanjang tempoh beliau menjadi tenaga pengajar di Jaguh Academy.
Membantu memberikan pendidikan trading secara percuma di youtube.
Membantu melahirkan full time trader dan fund manager.
Setiap peserta akan menerima berpeluang untuk memenangi AS$1,000, AS$2,000 atau Iphone SE!
Maklumbalas tentang webinar kami:
Golden Ratio
Memang padu dan terbaiik apa yang cikgu helmi sampaikan,berkenaan dengan market structure ,walaupun saya sendiri Ada koleksi buku yg menerangkan tentang Dow theory Dan technical analysis Dari Robert Rhea ,Steve burns Dan John j murphy, tapi apa yang cikgu helmi sampaikan adalah Lebih cepat untuk kita paham.
Ahmad Zafri
Terbaik kelas ni Coach. Pendedahan dan approach yang sangat berbeza dari kelas yg saya join sebelum ini. Ilmu yg mantap dengan penjelasan yg padu. Syabas Showfx kerana organise dan Tqvm Coach kerana sanggup luangkan masa utk bersama newbie macam saya. Tahniah
Faizal Talib FX
Alhamdulillah... lepas join kelas coach helmi ni ilmu market structure ni lebih jelas..ilmu yg wajib bagi seseorang yg ingin menjadi seorang trader. x kira la trade forex le trade gold ke wti ke ataupun trade saham. tq ilmunya.
Shaharudin Abdul Rahman
Simple tapi padat dgn ilmu yg berguna. Bahasa dan kefahaman yg mudah di sampaikan oleh coach helmi. Looking fwd kemunculan coach helmi bersama showfx. Syukur alhamdulillah dan terimakasih pd coach helmi serta showfx yg sudi berkongsi.
Nama
Nombor Telefon
Daftar
GENERAL PARTNER
OUR PARTNERS
ShowFx World © 2009-2024. All rights reserved.