Free Trading Webinars
10.03
8:45 pm
PSIKOLOGI TRADING: APA YANG KAU TAHU vs TAK TAHU
ShowFx World Online bersama Khalid Hamid
Daftar
Nama
Nombor Telefon
Daftar
Kenapa anda wajib join webinar ini?

Teknik? Risk Management? Hebat mana pun tiada gunanya jika anda tak tahu apa-apa tentang "trading psychology".

Ianya adalah sesuatu yang amat sukar dikuasai, dan cabaran psikologi setiap trader adalah berbeza antara satu sama lain. Ikuti perkongsian Khalid Hamid @ MK mengenai psikologi trading jika anda ingin mengetahui cara untuk menguasai dan menundukkan emosi anda dalam trading.

Siapakah Khalid Hamid?
Khalid Hamid (atau lebih dikenali sebagai MK) merupakan salah seorang trader yang berpengaruh di Malaysia.
Karier trading beliau bermula pada tahun 2007 ketika beliau masih belajar di universiti, dan menjadi pengasas kepada TFS PRICE ACTION TRADING pada tahun 2011 yang memfokuskan kepada pendidikan traders dalam Bahasa Melayu.
Beliau telah diundi sebagai "Finxepo Best Trading Guru in Malaysia", iaitu satu pengiktirafan antarabangsa, untuk tahun 2018 dan 2019.
Lebih 100,000 trader dari Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia telah mendapat manfaat melalui perkongsian beliau dalam media sosial dan juga panduan TFSPAT yang beliau hasilkan.
Setiap peserta akan menerima berpeluang untuk memenangi AS$1,000, AS$2,000 atau Garmin Venu GPS Super Smartwatch/ Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport Earphones!
Ulasan-ulasan sebenar selepas webinar sebelum ini bersama Khalid Hamid:
Sham Amat
Definitely I will recommend others to follow this webinars, professionally conducted by knowledgeable coach, simple and easy to understand to prepare us to be super trader.
Sahib AtTrolakin
Recomended to all Malaysian financial instruments traders. Speaker has an excellent track record in trading with his proven technical analysis.
Shah Yusof
As expected from Khalid Hamid, the best Educator, always have his own phrase that inspiring. Thank You ShowFx.
Mat Jan
Terbaikkk..cikgu2 jemputan yg mengajar pun bukan kaleng2 punya orang..ilmu yang di share dalam webinar pun padu..ilmu yang mahal..teruskan lagi di masa akan datang.. kipidappp..
25 Mac 2021
8.45 pm Kuala Lumpur (GMT+8)
Nama
Nombor Telefon
Daftar
Rakan Niaga Umum
Rakan Niaga Persidangan
ShowFx World © 2009-2023. All rights reserved.