Free Trading Webinars
09.09
8:45 pm
Apa itu hybrid setup dan jenis hybrid setup
ShowFx World Online bersama
Mohd Zulkifli Mohd Din
Daftar
Kursus pertama termasuk
Apakah asas hybrid
Jenis Jenis hybrid
Penggunaan Hybrid
Kesan kesan hybrid
Mohd Zulkifli Mohd Din salah seorang penceramah TERBAIK ShowFx World - beliiau telah berjaya mengumpulkan lebih daripada 1000 orang peserta setiap webinar! Lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam Forex and mempunyai jaringan lebih daripada 5000 pelajar dari Malaysia, Indonesia dan Brunei.
Webinar ini terdiri daripada 3 kursus utama yang istimewa daripada cikgu Zul termasuk:
1. Kepentingan Pullback dan cara penyelesaian pullback (previous webinar)
2. Apa itu hybrid setup dan jenis hybrid setup.
3. Apa itu Swap zone dan syarat untuk swap zone (next webinar)
Jangan lepaskan peluang anda menyertai kursus!
Setiap peserta akan berpeluang untuk memenangi 1000 USD, 2000 USD atau JOI BOOK SK3000!
Ulasan dari webinar bersama Cikgu Zul sebelum ini:
Jacko De La Vega
Saya salute cikgu zulkifli menggunakan masa 2 jam dengan sebaik mungkin dan setiap dia akan highlight point paling penting beberapa kali supaya kami peserta tak akan lupa dan akan terus latih tubi beberapa kali di demo account sampai boleh.
Che Mohd Hafiz
Secara tidak langsung banyak Ilmu yang ditimba pada malam tersebut. Contoh Entry Point yang selalu saya silap lakukan semasa trade. Di sini, saya berharap Show FX World dapat menjemput lagi Cikgu Zul untuk mengajar topik Yang seterusnya, Cara penyampaian Cikgu Zul sangat bagus dan cepat faham berbanding dengan couch yang lain.
Adib Adibmimi
Antara webinar terbaik pernah join. Perkongsian ilmu cukup bermanfaat dari awal hingga tamat sesi. Cuma masa 2 jam agak singkat utk cover subjek² yg agak complicated spt AO dan EW.
Abdul Razaq
Cikgu ZUL tidak pernah mengecewakan dan penampilan beliau sering dinanti-natikan. Malam ini Gold patuh pada sistem FMCBR Musang HYbrid dan ramai yang terciduk SELL sedangkan price BULLISH.. Tahniah ShowFX dan semoga kami mendapat lagi ilmu-ilmu baru Cikgu Zul yaa :)
RAKAN NIAGA UMUM
RAKAN NIAGA PERSIDANGAN
ShowFx World © 2009-2021. All rights reserved.