Безплатна регистрация
Първа финансова Конференция ShowFx World
в София

Уникално събитие за всички, интересуващи се от търговия и инвестиции

Симпозиуми и семинари от топ международни учители

Присъединете се към нас за един пълен ден, задълбочен научен опит!

7 декември 2019 г.
Хотел Маринела София, от 10 ч. до 18 ч.
Безплатна регистрация
Входът е свободен!
Напомнете ми с обаждане няколко дни преди събитието
*Задължителни полета
Лектори
Алистър Крукс
Главен търговец и треньор в Клуба за подкрепа на търговци
Тема:
 • Защо 80% от търговците се провалят и как да не станете един от тях!
Алистър Крукс - Главен търговец и треньор в Клуба за подкрепа на търговци

На 43-годишна възраст Али Кроукс търгува през последните шестнадесет години. Работил е с някои от най-добрите търговци на Форекс и стоки, както в Великобритания, така и в САЩ, като много от тях сега са негови близки приятели.

Али съсредоточава търговията си върху две базирани на тенденции методологии, които е усъвършенствал в рамките на петгодишен период. Той помага на всички видове търговци, на всички нива, да се откажат от лошите си навици, да осъзнаят как да подходят правилно към търговията, да преминат през емоционалните си препятствия, да търгуват реално и да развиват последователно своите сметки.

През 2011 г. Али беше помолен от Rich Dad Education да бъде част от техния борд на Глобални съветници, където той сподели с над 2800 делегати своите умения, прозрения и страст към Форекс търговията. Той говори и обучава по целия свят и е споделял сцената с хора като Робърт Кийосаки, Джеймс Каан, Майк Малони, Ерин Броккович и други.

Техника за търговия на Али: Импулсен ден, базиран на тренда, и търговия със суинг, използваща техники за търговия, базирани на цената и пълзящите средни стойности.

По време на тази презентация Алистър ще използва повече от 15 години опит в търговията и обучението на живо, за да ви покаже:

 • Трите ключови области, в които търговците се объркват - но повечето дори не знаят, че правят това.
 • Как да използвате стратегия и дискретност - за да можете да търгувате успешно при всякакви пазарни условия.
 • Ключовите мисловни процеси на търговеца, които Алистър насажда на своите ученици.
 • Значението на данните и какво точно да се улавя и как да се анализира.
 • Как да внедрите ефективно управление на риска и след това да оптимизирате получените резултати.

Плюс всичко това вие ще получите…

 • Примери за търговия на живо от Алистър и неговия търговски екип.
 • БЕЗПЛАТНА стратегия стъпка по стъпка обикновено САМО за неговите платени студенти от TSC Academy.
 • Шансът да се присъедините към глобалната търговска общност на Алистър.
 • Ексклузивни отстъпки за пакети за обучение и членство в TSC Academy.
Брет Стийнбаргър
Търговски треньор, психолог и автор
Тема:
 • Как да станете успешен търговец и да спрете да се представяте под възможностите си (с Майк Белафиоре)
Брет Стийнбаргър - Търговски треньор, психолог и автор

Д-р. Брет Н. Стийнбаргър е преподаващ професор по психиатрия и поведенчески науки в SUNY Upstate Medical University в Сиракуза, Ню Йорк и работи като психолог за ефективност на търговци и мениджъри на портфейли в хедж фондове и други търговски фирми.

Брет е написал пет книги за търговската психология, включително „Подобряване на ефективността на търговеца“ и „Психологията на търговията“, а също е автор на блога TraderFeed.

Брет също търгува фючърсите на борсовия индекс в САЩ, използвайки комбинация от дискреционни и количествени методи.

Само на конференцията на ShowFx World ще можете да участвате във видеоконференцията с двама легендарни американски търговци: Майк Беллафиоре и Брет Стийнбаргър.

В своето представяне те ще обхващат:

 • Най-добрите практики от успешните търговци, които можете да използвате при търговията си
 • Как да прилагате тези практики в ежедневната си търговия, за да подобрите резултатите си
 • Психологическите предизвикателства, които трябва да преодолеете, за да достигнете до вашия търговски потенциал
 • Q&A сесия с публиката
Майк Белафиоре
Професионален търговец, автор и съосновател на SMB Capital
Тема:
 • Как да станете успешен търговец и да спрете да се представяте под възможностите си (с Брет Стийнбангер)
Майк Белафиоре - Професионален търговец, автор и съосновател на SMB Capital

Майк Белафиоре е съосновател на SMB Capital, търговска фирма в Ню Йорк, и SMB Training, неговия отдел за обучение на трейдъри. Той е автор на „търговската класика“ One Good Trade и The PlayBook. Той също е автор на глава за The StockTwits Edge, в която той обсъжда любима настройка за търговия. Г-н Белафиоре пише редовно за блога SMB Training, където споделя идеи как да подобрим търговските резултати. Търговските техники на SMB бяха отбелязани в The Daily Trading Coach: 101 урока за това да станете свой собствен психолог за търговия, написан от д-р Стийнбаргър. Като международен преподавател, г-н Белафиоре е изградил програми за търговия на трейдъри в световен мащаб за хедж фондове, подпомага търговски бюра и търговци на дребно и лично обучава подбрани елитни търговци извън неговата фирма.

Програмата за обучение на трейдъри на SMB Capital беше спомената в телевизионния документален филм "Войни на Уолстрийт". Фирмата му се появява редовно в CNBC`s Fast Money, CNNMoney, Bloomberg и Fox Business.

Само на конференцията на ShowFx World ще можете да участвате във видеоконференцията с двама легендарни американски търговци: Майк Беллафиоре и Брет Стийнбаргър.

В своето представяне те ще обхващат:

 • Най-добрите практики от успешните търговци, които можете да използвате при търговията си
 • Как да прилагате тези практики в ежедневната си търговия, за да подобрите резултатите си
 • Психологическите предизвикателства, които трябва да преодолеете, за да достигнете до вашия търговски потенциал
 • Q&A сесия с публиката
Румен Василев Захариев
Професионален търговец
Тема:
 • Преследване на ордери, тайминг и волатилност
Румен Василев Захариев - Професионален търговец

Търгува активно повече от 12 години с авторски стратегии за търгуване на форекс пазара. Електронен инженер със специалност електроника. Занимава се активно с компютърен софтуер и защита на информацията. Заемал съм висши мениджърски позиции в различни компании. Имам специализации в Германия и Франция по компютърна техника и софтуер за управление.

Румен търгува активно повече от 12 години с авторски стратегии за търгуване на форекс пазара.

В своята презентация той ще обхване такива теми като:

 • Нетрадиционни методи за търгуване на волатилност;
 • Преследване на ордерите;
 • Тайминг, като понятие и разширено приложение в търговията на форекс и акции и не само;
 • Методи за определяне на волатилност;
 • Търгуване на волатилност по нетрадиционен метод с висока ефективност;
 • Търговия в тренд;
 • Търговия в рейндж;
 • и други.
Боян Иванчев
Професионален търговец, заместник-председател на Съвета на директорите в Адванс Екуити
Тема:
 • Ирационално мислене, психологически склонности и търговски грешки
Боян Иванчев - Професионален търговец, заместник-председател на Съвета на директорите в Адванс Екуити

Д-р Боян Хр. Иванчев има 23-годишен опит на финансовите пазари като търговец на валута, акции и фиксиран доход. В момента той е заместник-председател на Съвета на директорите в Адванс Екуити - фонд за частен капитал. Той е професор по поведенчески финанси и пионер в тази област. През 2017 г. Иванчев основава първата fMRI лаборатория в София (Българска неврокогнитивна лаборатория ООД), посветена на невроикономическите изследвания и експерименти и той става основател на невроикономиката в България. Той е икономически съветник на вицепремиера на Република България 2005-09.

Боян издаде първата книга на български автор за поведенческите финанси „Всеки може да инвестира успешно: Ако избегне илюзиите и ирационалното поведение“ и „История на българските капиталови пазари 1862-1948“. През 2015 г. той допринесе с главата „Не са пари, докато не са след-пари“ в бестселъра „Бъдещето на бизнеса: Критични погледи в бързо променящ се свят от 60 бъдещи мислители“, FutureScapes, Великобритания, 2015.

Ще обясним какви са причините за ирационалното мислене и защо ние хората сме под влиянието на когнитивни и емоционални психологически склонности. Ще разискваме защо тези психологически склонности водят до грешки при търговия на FX пазара и как да ги преодолеем.

Д-р Иванчев ще представи собствени изследвания от областта на невроикономиката извършени с функционален ядрено-магнитен резонанс GE 1.5T и специализирано оборудване на Nordic Neuro Lab, които ще покажат конкретни реакции на нашия мозък. Мозъчната реакция изобразена, чрез функционален ядрено-магнитен резонанс никога не лъже. Трябва да познаваме тази истина и да се съобразяваме с нея за да избегнем големите загуби и да бъдем печеливши трейдъри на валутния пазар.

Торбен Мелстед
Анализатор на ИнстаФорекс
Тема:
 • Какво показва Елиът вълната?
Торбен Мелстед - Анализатор на ИнстаФорекс

Торбен завършва CBS със специалност финанси. Той започва да търгува на Форекс пазара през 1986 г. и се занимава с такива дейности като консултиране на клиенти, хеджиране на клиентски потоци на валутни и стокови пазари. Работил е и в големи корпорации като мениджър на финансов риск. Той използва вълновия анализ на Елиът в комбинация с класическия технически анализ и използва Съотношение на Калмар (Calmar Ratio) от 5.0 от повече от 3 години. Торбен има собствен блог, където използва вълната на Елиът и техническия анализ на всички финансови пазари.

Торбен започва да търгува на Форекс пазара през 1986 г. и се занимава с такива дейности като консултиране на клиенти, хеджиране на клиентски потоци на валутни и стокови пазари. Работил е и в големи корпорации като мениджър на финансов риск. Той използва вълновия анализ на Елиът в комбинация с класическия технически анализ и има свой блог, където използва вълната на Елиът и технически анализ на всички финансови пазари.

В своята презентация Торбен ще обхване Форекс пазара, както той се вижда през очите на анализатор на Вълната на Елиът и ще ви предостави основни съвети за използването на Вълната на Елиът при анализа на пазарите.

Васил Бурлянов
Head Trader at ForexSpecs & ForexTie
Тема:
 • Как да изградиш собствено предимство на финансовите пазари?
Васил Бурлянов - Head Trader at ForexSpecs & ForexTie

Васил Бурлянов e трейдър с 12 годишен опит на финансовите пазари. Tъргува бъдещи трендове, залагайки срещу настоящите. Определя себе си като трейдър срещу тренда. Достигал до 2000 сделки за ден и в до друга крайност - 18 месеца в единична сделка. Започнал с форекс, преминал към фючърси, постоянно търсещ възможности на развиващи се пазари, като не съществува пазар, който да не е покорил. Всеки анализ и всяка развиваща се сделка я пречупва 100% безпристрастно през призмата на техническия анализ с изградените около 480 разнообразни техники, които му дават нужното предимство в всекидневната визия на финансовите пазари.

Васил Бурлянов e трейдър с 12 годишен опит на финансовите пазари. Определя себе си като трейдър срещу тренда. Всеки анализ и всяка развиваща се сделка я пречупва 100% безпристрастно през призмата на техническия анализ с изградените около 480 разнообразни техники, които му дават нужното предимство в всекидневната визия на финансовите пазари.

В своята лекция Васил ще говори за прецизни техники за по-добро аналитно предимство, как да изграждаме трейдинг системата си, как да положим целите на трейдинг акаунта си, както и кои са онези малки хакове в психологията ни, които биха подобрили значително резултатите ни.

Защо да посетите
ЦЕЛОДНЕВНО ТЪРГОВСКО ОБУЧЕНИЕ
Нашата програма отговаря на всички нива на опит и внимателно подбрахме теми, за да покрием всички аспекти на търговията
ЕФЕКТИВНИ СТРАТЕГИИ
Открийте какво наистина работи на пазарите
КОМУНИКАЦИЯ
Участвайте в дискусии с лектори! Вкусната пауза за кафе ще ви помогне да споделите идеите си и да установите нови контакти - няма по-добро време и място за работа в мрежа!
МОТИВАЦИЯ
Прекарването на ден в приятелска атмосфера сред съмишленици ще ви зареди с нови идеи и ще внесе допълнителна мотивация за постигане на по-добри търговски резултати!
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ
Възползвайте се от специални оферти и безплатни консултации от брокери
ТЕГЛЕНЕ НА ЖРЕБИЙ
Опитайте късмета си в томболи и тегления на жребий - спечелете смартфони, джаджи и други награди от организаторите и участващите компании!
Конференцията вече е преминала
Безплатна регистрация
Програма на конференцията
10:00 - 18:00
Програмата ще се появи скоро
За нас
 • Ние сме екипът на ShowFx World
 • От 2009 г. сме организирали над 30 конференции, насочени към обучение на търговци и инвеститори от всички нива
 • Географският обхват на нашите събития включва Москва, Сингапур, Братислава, Прага, Кипър, Рига и други градове по света
 • За нашите семинари каним само топ местни и международни учители, най-добри анализатори и опитни търговци
 • Основната ни цел е да образоваме, а не да промотираме: на всяка конференция гарантираме, че посетителите ще чуят истински стратегии за търговия, ефективни съвети и техники за печелене на пари
Това беше ден на откриване и просветление за мен. Изборът на лектори и теми, насочени към всички нива на опит на инвеститорите. От една страна, намерих Търговските стратегии на Стюарт Макфий за промяна на пазарите за много подходящи за въпросите, които имах. Определено беше образователно събитие и си отидох с много вдъхновение. Надявам се много скоро да се завърне. Моля ви, дръжте ме в течение.

МейЛи Чан, Сингапур
Участник за 2-ра година подред и все още възхитен! Посетих ShowFx през 2018 г. и сега през 2019 г. и трябва да кажа, че съм много щастлив как мина. Помещенията, избрани добре, високоговорителите са едни от най-известните имена в Интернет на местно или глобално ниво. Така сутринта се насладих на търговската техника, а следобед бях доволен от повече теоретични панели, но лесно разбираеми. ShowFx ме държеше толкова заинтересован, че останах до края и известно време след това проведох частни разговори с някои от лекторите. За безплатен вход това е определено ТРЯБВА ДА СЕ ПОСЕТИ за всички, които мислят за търговия, но и за хората, които се интересуват от съвременните финанси.

Золтан Радноти, Братислава
Това беше първата ми подобна конференция в Москва. Това, което наистина ме развълнува, беше фактът, че съм около хора, които са толкова заинтересовани да търгуват, колкото и аз. Намирате подкрепа в това да имате някой, с когото да обсъдите проблемите с търговията и да споделите опит, някой, към когото да се обърнете за съвет! Наслаждавах се и на начина, по който лектори представиха своя материал: всичко беше ясно, съгласувано и подкрепено от графични графики. Те не се поколебаха да демонстрират всички показатели, които използват.

Лилия Низамова, Москва
Събитието беше невероятно и се наслаждавах на всяко едно представяне. Всички лектори явно бяха опитни и аз се прибрах с много бележки и нови идеи.

Михал Мрачко, Прага
Гледайте видеа от предишните ни конференции
Прага 2018
Братислава 2018
Сингапур 2019
Партньори и участници
Доведете приятелите си на събитието!
Приготвили сме специални изненади за тези, които дойдат на конференцията с един или повече приятели!
Hotel Marinela Sofia, 1407 Sofia, 100 James Bourchier Boulevard
Формуляр за регистрация
Входът е свободен!
Напомнете ми с обаждане няколко дни преди събитието
*Задължителни полета