Безплатна регистрация
Първа финансова Конференция ShowFx World
в София

Уникално събитие за всички, интересуващи се от търговия и инвестиции

Симпозиуми и семинари от топ международни учители

Присъединете се към нас за един пълен ден, задълбочен научен опит!

7 декември 2019 г.
Хотел Маринела София, от 10 ч. до 18 ч.
Безплатна регистрация
Входът е свободен!
Напомнете ми с обаждане няколко дни преди събитието
*Задължителни полета
Защо да посетите
ЦЕЛОДНЕВНО ТЪРГОВСКО ОБУЧЕНИЕ
Нашата програма отговаря на всички нива на опит и внимателно подбрахме теми, за да покрием всички аспекти на търговията
ЕФЕКТИВНИ СТРАТЕГИИ
Открийте какво наистина работи на пазарите
КОМУНИКАЦИЯ
Участвайте в дискусии с лектори! Вкусната пауза за кафе ще ви помогне да споделите идеите си и да установите нови контакти - няма по-добро време и място за работа в мрежа!
МОТИВАЦИЯ
Прекарването на ден в приятелска атмосфера сред съмишленици ще ви зареди с нови идеи и ще внесе допълнителна мотивация за постигане на по-добри търговски резултати!
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ
Възползвайте се от специални оферти и безплатни консултации от брокери
ТЕГЛЕНЕ НА ЖРЕБИЙ
Опитайте късмета си в томболи и тегления на жребий - спечелете смартфони, джаджи и други награди от организаторите и участващите компании!
Конференцията вече е преминала
Безплатна регистрация
Програма на конференцията
10:00 - 18:00
Програмата ще се появи скоро
За нас
  • Ние сме екипът на ShowFx World
  • От 2009 г. сме организирали над 30 конференции, насочени към обучение на търговци и инвеститори от всички нива
  • Географският обхват на нашите събития включва Москва, Сингапур, Братислава, Прага, Кипър, Рига и други градове по света
  • За нашите семинари каним само топ местни и международни учители, най-добри анализатори и опитни търговци
  • Основната ни цел е да образоваме, а не да промотираме: на всяка конференция гарантираме, че посетителите ще чуят истински стратегии за търговия, ефективни съвети и техники за печелене на пари
Това беше ден на откриване и просветление за мен. Изборът на лектори и теми, насочени към всички нива на опит на инвеститорите. От една страна, намерих Търговските стратегии на Стюарт Макфий за промяна на пазарите за много подходящи за въпросите, които имах. Определено беше образователно събитие и си отидох с много вдъхновение. Надявам се много скоро да се завърне. Моля ви, дръжте ме в течение.

МейЛи Чан, Сингапур
Участник за 2-ра година подред и все още възхитен! Посетих ShowFx през 2018 г. и сега през 2019 г. и трябва да кажа, че съм много щастлив как мина. Помещенията, избрани добре, високоговорителите са едни от най-известните имена в Интернет на местно или глобално ниво. Така сутринта се насладих на търговската техника, а следобед бях доволен от повече теоретични панели, но лесно разбираеми. ShowFx ме държеше толкова заинтересован, че останах до края и известно време след това проведох частни разговори с някои от лекторите. За безплатен вход това е определено ТРЯБВА ДА СЕ ПОСЕТИ за всички, които мислят за търговия, но и за хората, които се интересуват от съвременните финанси.

Золтан Радноти, Братислава
Това беше първата ми подобна конференция в Москва. Това, което наистина ме развълнува, беше фактът, че съм около хора, които са толкова заинтересовани да търгуват, колкото и аз. Намирате подкрепа в това да имате някой, с когото да обсъдите проблемите с търговията и да споделите опит, някой, към когото да се обърнете за съвет! Наслаждавах се и на начина, по който лектори представиха своя материал: всичко беше ясно, съгласувано и подкрепено от графични графики. Те не се поколебаха да демонстрират всички показатели, които използват.

Лилия Низамова, Москва
Събитието беше невероятно и се наслаждавах на всяко едно представяне. Всички лектори явно бяха опитни и аз се прибрах с много бележки и нови идеи.

Михал Мрачко, Прага
Гледайте видеа от предишните ни конференции
Прага 2018
Братислава 2018
Сингапур 2019
Доведете приятелите си на събитието!
Приготвили сме специални изненади за тези, които дойдат на конференцията с един или повече приятели!
Hotel Marinela Sofia, 1407 Sofia, 100 James Bourchier Boulevard
Формуляр за регистрация
Входът е свободен!
Напомнете ми с обаждане няколко дни преди събитието
*Задължителни полета