Visitors reviews

On this page you can describe your impressions of our events, leave comments or suggestions. We`re looking forward to your feedback!

Leave a review
Verification code*:
Send
Nikolai Dimitrov | Sofia (Bulgaria) | 16.12.2019 12:47
Организацията беше на ниво. Събитието ми хареса. Препоръчвам за бъдещите събития да се канят повече лектори практици отколкото теоритици, хора които реално търгуват.
Milko Gabrovski | Sofia (Bulgaria) | 12.12.2019 09:37
Организацията на конференцията беше отлична. Лекторите Алистър Крукс и Торбен Мелстед се представиха много добре. Лектори като Румен Захариев нямат място на на такава конференция. Томболата за съжаление беше нагласена по български. Не разбирам защо след като са изтеглили номера ти трябва да отговаряш и на въпроси.
Anna Deli | Sofia (Bulgaria) | 12.12.2019 09:44
Dear Milko Gabrovski, Thank you for your review! We put easy questions for attendees to win the prize in order to make it more entertaining and interesting for the audience. Thanks for your comments and we´ll be happy to see you at our future events!
Todor Tsvetanov | Sofia (Bulgaria) | 11.12.2019 15:53
very good :) nice and professional. I will cone again :)
Anna Deli | Sofia (Bulgaria) | 12.12.2019 09:44
Dear Todor, Thank you so much for your kind words and we´ll see you at our future events!
Michal Kis | Bratislava (Slovakia) | 01.10.2019 17:50
Velmi dobre prostory a vynikajici vyber recniku. Velmi dobra oraganizace (az na jednu malickost) a super napad s tombolou a vecnymi cenami. Jen k organizaci - priste zvazit rozsah a delku jednolivych prezentaci. Nekteri recnici potrebovali delsi cas, u jinych stacila kratsi doba. Napr u poslednich dvou prednasek (J. Tetek a D. Stancel) bylo az zbytecne moc prostoru na dotazy (mnohe se dalo zodpovedet podrobneji a osobne u kavy) a u O. Hartmana zas prezentaci prodlouzit - mel delsi uvod a zaver velice zajimaveho tematu musel proficet rychleji. Inspirace pro dalsi takoveto konference - recniku se dopredu zeptat nejen co budou prezentovat, ale i jaky "casovy timeframe" k tomu potrebuji a tomu uzpusobit harmonogram. Jinak vynikaci konference se spoustou temat jak k zamysleni, tak k praktickemu tradingu.
Tedor Kopal | Bratislava (Slovakia) | 01.10.2019 12:01
Zdravím usporiadateľov i všetkých priaznivcov obchodovania. Kryptomeny a negatívne úrokové sadzby ma nezaujali, no ostatné prednášky boli boli pre mňa veľmi pútavé. Najmä prednáška Petra Podhajského 10 tipov ako poraziť stratu bola veľmi dobrá. Aj z prednášok Ondreja Hartmana aj Alistera Crooksa som si vybral veľa poučného. Indikátor Ichimoku poznám už dávnejšie, ale Aleksandros Yfantis to podal dobre, takže aj to muselo byť pre účastníkov prínosom. Je skvelé, že všetky odprednášané materiály sme si mohli stiahnuť do svojich počítačov a študovať teda nie iba z poznámok, ktoré sme si urobili počas prezentácií. Celkove mala konferencia vynikajúcu úroveň - dve obrovské plátna na premietanie grafických materiálov diaprojektormi a slúchadlá s okamžitým perfektným tlmočením anglicky hovoriacich prednášateľov, to bola skutočne bomba. Určite sa zúčastním aj konferencie v roku 2020. Počas prestávok som získal niekoľko e-mailových kontaktov od ostatných zúčastnených, ale bol by som rád, keby ste mi mohli zaslať ešte nejaké kontakty účastníkov z Bratislavy a Žiliny, aby som sa mohol pokúsiť vytvoriť určitú slovenskú komunitu traderov. Ako povedal vo svojej prednáške Petr Podhajský, nájsť parťáka nebýva ľahké, ale malo by to byť prioritou. Ja som ochotný komunikovať s kýmkoľvek. S pozdravom Tedy
ShowFx World | Bratislava (Slovakia) | 03.10.2019 12:18
Dear Tedor Kopal, Thank you so much for your feedback! unfortunately, we can't share contacts of our visitors without their consent. Other than that, we'll be happy to see you back in 2010!
Andrej Fiala | Bratislava (Slovakia) | 29.09.2019 17:00
ABSOLUTELY AMAZING atmosphere, trading information, mentors etc..
ShowFx World | Bratislava (Slovakia) | 28.11.2019 17:32
Dear Andrej, thank you so much! We´ll be happy to see you at our future events.
Peter Vozárik | Bratislava (Slovakia) | 27.09.2019 10:50
Súťažná otázka : prepojenie architektúry a peňazí. Moja (nesprávna) Odpoveď : USD - pyramída, Biely dom, Kapitol, Hall, Pamätník Linkolna, The US Treasury Department Building in Washington. Ale áno aj na EUR je architektúra. No otázka bola postavená zle. Ale inak to bolo zaujímavé a poučné. Ďakujem.